Flytning i Odense og hele Fyn.

Uanset om I er en stor virksomhed eller lille familie, så er vi parat til at varetage den enkelte opgave på bedste vis. Ingen opgave er for lille for os og næsten ingen for stor.

Vi klarer alle opgaver – store som så

Vi flytter gerne større ting uanset om det drejer sig om et klaver, flygel eller større maskiner. Hænder det, at vi får en stor opgave, så har vi en række dygtige samarbejdspartner, som gerne hjælper med at varetage opgaven på bedste vis. På denne måde kan vores kunder altid føle, at deres ting er i gode hænder.

Når I mangler et flyttefirma i Odense eller på resten af Fyn, så har vi et løsningsforslag til jer. Foruden flytning, så kan vi også tilbyde møbelopbevaring. Når vi flytter for jer, så er transport- og erhvervsansvarsforsikring en selvfølge.

Har du brug for hjælp med din flytning, så kontakt os på tlf. 66 12 29 27.

Udover flytning har vi også festudlejning.

Festudlejning

Hos A-udlejning har vi alt i festudlejning, når I skal holde fest. Vi tilbyder et stort spændende udvalg i telte, borde, stole, service og meget andet.
Læs mere om festudlejning

Møbelopbevaring

Vi tilbyder opbevaring af dit indbo i kortere eller længere periode i opvarmede lokaliter. Vi henter og bringer, men du må også gerne komme med det selv! Et godt alternativ.
Læs mere om møbelopbevaring