moebelopbevaring-banner-audlejning

Vi opbevarer næsten alt!

Møbler, maskiner.....

Skal dine møbler opbevares i trygge hænder?

A-udlejning tilbyder gode og tørre opbevaringsfaciliteter til dit indbo i kortere eller længere tid. Med vores centrale beliggenhed i Odense, henter og bringer vi møbler over hele Fyn og Jylland. Dine møbler vil være i trygge hænder hos os, da vi har valgt at afsætte en del af vores lagerlokaler til møbelopbevaring.

Fleksibel opbevaring

Vores møbelopbevaring foregår i en isoleret og aflåst lagerhal med tyverialarm og videoovervågning. Det er din garanti for, at dit indbo altid er opbevaret forsvarligt og i trygge hænder. Vi tilbyder at hente og bringe dine møbler, men du har også mulighed for at aflevere dem hos os. På den måde får du mulighed for at se vores trygge rammer an, inden du afleverer dine møbler i vores varetægt.

Vil du høre nærmere?

Hvis du vil høre nærmere om vores møbelopbevaring, er du velkommen til at rette kontakt til os på 66 12 29 27. Du er også velkommen til at henvende dig på vores adresse på Langeskovcentret 25, 5550 Langeskov, hvor du har mulighed for at se vores opbevaringsfaciliteter an.

Udover møbelopbevaring hjælper vi også gerne med din flytning og hvis du i samme anledning skal holde en stor indflytningsfest, så tilbyder vi også festudljening / teltudlejning!

Vil du ringes op?