festudlejning-banner

Festudlejning - alt til din fest!

Hos A-udlejning har vi alt i fest- og teltudlejning.
Vi tilbyder et stort udvalg i festtelte/partytelte, service, borde, stole mv.
I vores webshop finder I vores udvalg hvor I selv kan skræddersy rammerne om jeres fest, så den lever op til forventningerne.

Hos A-udlejning har vi alt i festudlejning. Vi tilbyder et stort udvalg i festtelte, service, borde, stole mv. I vores webshop finder I vores udvalg hvor I selv kan skræddersy rammerne om jeres fest, så den lever op til forventningerne.

Vi har alt til din næste fest

A-udlejning er en professionel festudlejningsvirksomhed beliggende i Odense på Fyn. Vi har alt, hvad angår festudlejning, og vores store sortiment inden for festudlejningsartikler, gør det muligt for dig at vælge og vrage mellem forskellige størrelser og varianter. Leje af borde, stole og service er blot dele af vores sortiment inden for festudlejning. Hos os har du mulighed for totalløsninger, hvor vi står for hele festen. Det kan bl.a. indebære service, interiør, jukebox, toiletvogn og festtelt i brandhæmmende materiale. Hvis vejret ikke egner sig til havefest, piller vi omgående teltet ned igen, da vi ikke vil risikere at bringe festens deltagere i fare.

Festudlejning Odense og Fyn
Festtelte, partytelte, borde og service

Kvalitet til tiden

Vi er en professionel festudlejningsvirksomhed. Derfor overholder vi altid indgåede aftaler, så vi ikke spiler din tid. Alt vi udlejer er pænt, ordenligt og i højeste kvalitet. For at holde os opdateret på tidens tendenser, deltager vi flere gange årligt ved hotel- og restaurationsmesser. Her tilegner vi os en masse viden, bl.a. om nyeste designs, og får en grundig indsigt i, hvilke farvekombinationer, der hitter. Hermed kan vi rådgive og vejlede dig i, hvordan du kan holde en moderne fest for dine gæster.

Mange muligheder

Om du skal låne et par barstole og et cafébord, eller du ønsker at få varetaget hele festen med alt, hvad hjertet begærer, så står vi klar til at hjælpe dig. Alle opgaver bliver udført med et smil, og med hjælp fra vores samarbejdspartnere kan vi stable netop dit arrangement på benene, som du ønsker. Vil du høre nærmere, så tøv ikke med at kontakte os på 66 12 29 27, eller besøg os på Langeskovcentret 25, 5550 Langeskov.

Jukeboks

Digital Jukeboks med over 12.000 musiknumre giver det sidste til festen. Stille musik til maden og gode danserytmer til den lyse morgen. Altid opdateret med den nyeste musik. Ring og hør nærmere.

Vil du ringes op?