Vi opbevarer næsten alt!

Møbler, maskiner.....

Skal dine møbler opbevares i trygge hænder?

A-udlejning tilbyder gode og opvarmede opbevaringsfaciliteter til dit indbo i kortere eller længere tid. Med vores centrale beliggenhed i Odense, henter og bringer vi møbler over hele Fyn og Jylland. Dine møbler vil være i trygge hænder hos os, da vi har valgt at afsætte en del af vores 1100 kvm2 store hal til møbelopbevaring.
 

Fleksibel opbevaring

Da vores møbelopbevaring deler faciliteter med vores fest- og teltudlejningsafdeling, kan du altid komme let til dine opbevaringsgenstande, da hallen vil være bemandet i dagstimerne. På samme måde kan du være helt sikker på, at vi lukker uvedkommende ude, og kun du har adgang til dit indbo. Vi tilbyder at hente og bringe dine møbler, men du har også mulighed for at aflevere dem hos os. På den måde får du mulighed for at se vores trygge rammer an, inden du afleverer dine møbler i vores varetægt.
 

Vil du høre nærmere?

Hvis du vil høre nærmere om vores møbelopbevaring, er du velkommen til at rette kontakt til os på 66 12 29 27. Du er også velkommen til at henvende dig på vores adresse på Teglværksvej 25, 5220 i Odense NØ, hvor du har mulighed for at se vores opbevaringsfaciliteter an. 

Udover møbelopbevaring hjælper vi også gerne med din flytning og hvis du i samme anledning skal holde en stor indflytningsfest, så tilbyder vi også festudljening / teltudlejning!

Flytning

Vi har fast kørsel, der dækker hele landet samt flytteforretning med tilhørende møbelopbevaring. Vi kommer over hele landet og kan flytte din bolig.
Læs mere om flytning

Festudlejning

Hos A-udlejning har vi alt i festudlejning, når I skal holde fest. Vi tilbyder et stort spændende udvalg i telte, borde, stole, service og meget andet.
Læs mere om festudlejning